Sammensætning og Analyse

logo - Farm-Food-Fresh-Menu

Sammensætning og Analyse

DNK - Farm-Food-Fresh-Menu-DNK.jpg

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber pr. kg:

  • E671 Vitamin D3 (25-hydroxycholecalciferol): 392 IE,
  • Vitamin E: 29.4 mg,
  • Vitamin K: 1.6 mg,
  • Vitamin B1 (thiaminhydrochlorid): 5.5 mg,
  • E101 Vitamin B2 (riboflavin): 5.5 mg,
  • Niacin: 21.5 mg,
  • Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid): 3.5 mg,
  • Vitamin B12 (cyanocobalamin): 50 mcg,
  • Vitamin C (askorbinsyre): 39.2 mg,
  • Pantotensyre (vit. B5): 23.5 mg,
  • Biotin (vit. H): 157 mcg,
  • Folinsyre (vit. B-9): 3.9 mg,
  • Cholinchlorid: 765 mg,
  • E5 Mangan (manganchelat): 2.1 mg,
  • E4 Kopper (Kopperchelat): 3.0 mg,
  • E6 Zink (Zinkchelat): 23.5 mg,
  • 3b8.10 Selen (organisk form CNCM 1-3060): 0.06 mg,
  • Jod (kaliumiodid): 0.34 mg
Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email