Farm Food HE

fixed - Farm-Food-HE-100h.png

Naturligt Hundefoder “Siden 1982”

Komplet, koldpresset foder til hunde

Farm Food HE er et præmie hundefoder med et højt energi indhold, som egner sig til enhver hund, uanset alder, aktivitet eller race. Vi kalder dette Alle Livsstadier konceptet, der er baseret på, at hundes fordøjelse er den samme som deres forfader, ulven. I naturen spiser ulve og andre hunde det samme bytte, uanset deres alder; unge og drægtige dyr spiser mere og ældre dyr spiser mindre. Alt dette bidrager til at hvalpe vokser jævnt, og uden generende vokseværk.

Den lave fremstillingstemperatur ved presningen sikrer, at hundens stofskifte belastes så lidt som muligt. Dette fremmer et fremragende helbred, som kan ses på kvaliteten af huden, pelsen og afføringen. Ældre hunde oplever en anden barndom og er ofte mere aktive.

Farm Food HE skiller sig ud ved sin transparente sammensætning, rene ingredienser, høje biologiske værdi af proteiner og meget høje fordøjelighed (84-87%). Alle animalske ingredienser i Farm Food HE kommer fra dyr fra EU, som er godtkendte til konsum. Farm Food HE er lavet af kød (okse eller får) og hæmoglobin pulver, tilføjet mineraler, vitaminer og sporelementer og Scottish salmon oil eller den “gamle kornsort” Sorghum.

Før Farm Food HE bliver presset, aktiveres grynene (letfordøjeligt). Dette gør dem letfordøjelige (97% eller mere) og giver vigtige næringsstoffer og energi i form af kulhydrater.

TC3 - Farm-Food-HE-4kg-All-Line-Front-GEEN-GEWICHT-Schaduw-TC3.png

Viste du at…

… der er en stor forskel mellem knasende/presset tørfoder og Farm Food HE? Produktionstemperaturen for presset foder er højere end 120˚C.  Koldpresset Farm Food HE fremstilles under en temperatur, der er lavere end 75˚C, og som følge deraf bevares vitaminer, fedtstoffer og alle andre vigtige næringsstoffer meget bedre.

Viste du at…

… kombinationen af frisk kød og presset foder kan foråsage kvalme eller opkastning? Fordi koldpresset Farm Food HE og frisk kød har en tilsvarende virkning i maven, kan de blandes sammen.

Viste du at…

… grøntsager og kartofler indeholder stoffer der kan skade din hunds helbred? Dette er grunden til at vi ikke anvender disse ingredienser ved tilberedningen af Farm Food HE og vores andre produkter.

Viste du at…

… omtrent 75% af proteinerne i Farm Food HE kommer fra animalske produkter? Ingredienserne som vi anvender er hæmoglobin pulver og oksekød eller fårekød, som har et meget højt indhold af proteiner. For at opnå det rigtige indhold af proteiner i Farm Food HE, er der kun brug for en lille mængde. Dette forklarer hvorfor disse ingredienser ikke er angivet som hovedingredienser.

Viste du at…

… Farm Food HE kan findes i to størrelser? Standard størrelse 8 mm og mini 6 mm.

Viste du at…

… kød fra unge dyr, sådan som kyllinger og andet fjerkræ, som ofte anvendes i hundemad, stadig indeholder en masse naturlige væksthormoner? Væksthormoner kan påvirke hundes hormonbalance negativt. Derfor anvender vi ikke kylling eller andet fjerkræ i vores Farm Food produkter.

Farm Food HE
Komplet, koldpresset foder til hunde
Siden 1982