Farm Food No.1

 

Komplet hvalpe- og killingemælk

baseret på gedemælk

Erstatningsmælk til hvalpe, killinger og andre små pattedyr

 

Farm Food No.1 er blevet udviklet specielt til hvalpe og killinger, der ikke kan drikke modermælk eller kun har adgang til utilstrækkelige mængder af modermælk. Farm Food No.1 kan erstatte modermælk eller supplere den. Derudover har denne mælk også vist sig at være egnet til andre små pattedyr.

I tilfælde af syge eller dyr, eller dyr, der er ved at komme sig, kan det også være et værdifuldt supplement

Komplet erstatningsmælk baseret på fed gedemælk

Farm Food No.1 er er komplet mælkprodukt for nyfødte hvalpe, killinger og andre små pattedyr. Det bruges til at erstatte og supplere moderens mælk fra fødslen til slutningen af amningsperioden. Farm Food No.1 er baseret på fed gede-mælkepulver. Der bliver brugt fed gede-mælkepulver på grund af, at gedemælk har naturligt en meget bedre sammensætning end komælk. Det er let at fordøje og ligner, med hensyn til aminosyre- og fedtsyre-mønster, mere modermælk i stedet i stedet for komælk.

Hvordan adskiller Farm Food No.1 sig fra de andre?

I modsætning til andre former for hvalpe- og killinge-erstatningsmælk, er Farm Food No. 1 baseret på fed gede-mælkepulver i stedet for skummet komælkepulver. Farm Food No.1 er også suppleret med forskellige vigtige ingredienser, således at det danner en perfekt og komplet hvalpe- og killingemælk.

Fed gedemælk

Vi har valgt at bruge fed gedemælk, da gedemælk er naturligt en bedre sammensætning for hvalpe, killinger og andre små pattedyr i forhold til komælk. Gedemælk er lettere at fordøje sammenlignet med komælk, har mange tarmstimulerende egenskaber og aminosyremønstret samt fedtsyremønstret er næsten identisk til modersmælk.

  • Fed gedemælk, som drikkes af os, er ikke skummet, og derfor består fedtet i Farm Food No 1 af gede-mælkefedt, som er lettere at fordøje.
  • Proteinet i gedemælk har en finere struktur i forhold til komælk, og dermed er proteinet i Farm Food No. 1 også lettere at fordøje.
  • Gedemælk består af flere (delvis stadig ukendte) tarmstimulerende og tarmbeskyttende ingredienser.
  • Vi bruger udelukkende naturlige ingredienser, der er egnet til menneskeføde.

På grund af alt dette er Farm Food No. 1 blandt andet meget mild for et uudviklet (umodent) fordøjelsessystem i hvalpe, killinger og andre nyfødte pattedyr. Dette er også grunden til, at Farm Food No. 1 er ideel til at stimulere tarmfloraen, når de er (lidt) ældre.

Testet som bedste!

Farm Food No.1 bruges i mellemtiden af et stigende antal af avlere, zoologiske haver og dyreanstalter til små pattedyr. I løbet af testfasen virkede Farm Food No. 1 bedst for dem alle (sammenlignet med hvad de brugte før). Farm Food No. 1 er også brugt med stor succes i zoologiske haver i hele Europa som en supplerende kilde af foder for syge dyr.

Farm Food No.1, uden kunstige tilsætninger!

Den fede gedemælk i Farm Food No. 1 er især spraytørret. Derfor er Farm Food No. 1 hele tiden ekstremt friskt. Spaytørring trækker væske ud af gedemælkn, for at skabe et fremragende pulver. Gennem denne proces kan vi garantere en lang konserveringstid på mindst 2 år uden tilsætning af kunstige konserveringsmidler.

Andre små pattedyr

Farm Food No.1 er oprindeligt udviklet til hvalpe og killinger, men gennem årene blev det klart, at vores hvalpemælk også er særligt velegnet til andre små pattedyr, som pindsvin, kaniner, harer, rotter, mus, chinchillaer, føl, Alpakaer, hjorte, rensdyr, sæler, flagermus, egern og geder. (Listen kunne fortsættes uendeligt og vedrører alle små pattedyr, der har brug for modermælk).

Farm Food No.1 er fuldkommen

Baseret på fed gedemælk

Alle ingredienser er egnet til menneskeføde

Har en rigtig god smag

Indeholder den rigtige portion af aminosyre for unge pattedyr

Er let at fordøje

Er ikke allergifremkaldende

Er rigtig godt for mave og tarme

Vil fører til nem afføring

Sikrer god og stabil vækst

Tilfredsstiller maven

Opløses nemt og uden klumper

Du får tilfredse killinger, hvalpe, osv.

Velegnet og perfekt til supplerende fodring

Det bedste udgangspunkt for et langt og sundt liv

Velegnet til andre små pattedyr

Også særligt velegnet til voksne pattedyr

Lang konservering uden kunstige konserveringsmidler


puppymilk - Farm-Food-No1-assorti-Met-zakje-fade.jpg

Farm Food No.1 er tilgængelig i forseglede beholdere af:

100 gram, 500 gram, 1.5 kilogram og 3 kilogram

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email