Farm Food Rawhide

Behandlingen af hud- og hårproblemer har i mange år haft højeste prioritet blandt dyrlæger. Den enorme stigning i antallet af hunde med tandproblemer er dog påfaldende. Hovedårsagen til tandproblemer er at stadig flere hunde plages af plak, som forårsager tandstensdannelse med alle konsekvenser, det medfører.

Da tandproblemer bliver stadig mere almindelige hos hunde, kræves der en struktureret tilnærmelse til problemet og regelmæssige kontroller er af afgørende betydning. Tyggeben fra Farm Food Rawhide kan udgøre en del af denne strukturerede tilnærmelse.

Naturlig tandpleje med Farm Food Rawhide

Behandlingen af hud- og hårproblemer har i mange år haft højeste prioritet blandt dyrlæger. Den enorme stigning i antallet af hunde med tandproblemer er dog påfaldende. Hovedårsagen til tandproblemer er at stadig flere hunde plages af plak, som forårsager tandstensdannelse med alle konsekvenser, det medfører. Da tandproblemer bliver stadig mere almindelige hos hunde, kræves der en struktureret tilnærmelse til problemet og regelmæssige kontroller er af afgørende betydning. Tyggeben fra Farm Food Rawhide kan udgøre en del af denne strukturerede tilnærmelse.

Den velsmagende, sunde og naturlige tandbørste til din hund.

Hunde har et naturligt, stort behov for at tygge på ting. Det gør de, fordi det er den eneste naturlige måde for dem at holde tænderne rene. I deres naturlige omgivelser tygger ulve og andre dyr i hundefamilien på hud og ben fra byttedyrene, efter at de har spist. Ved at tygge på blødt, stærkt materiale får de renset tænderne og følgelig sundt tandkød. Hvad angår vores domesticerede hunde kan ‘byttedyrets hud og ben’ udmærket godt erstattes med de rene tyggeprodukter fra Farm Food, f.eks. Rawhide® eller Antlers®.  

Hvad er Rawhide?

Rawhide er tørret underhudsvæv (det andet, stærke lag) af kvægets hud. Vores hvide tyggeben er importeret fra Europa og er fremstillet af hudene fra fritgående kvæg, som avles til den lokale kødproduktion. Da produktionsselskabet er en del af et stort slagtehus, bliver hudene mekanisk delt umiddelbart efter slagtningen. Under processen for læderproduktion fjernes det ydre ufordøjelige lag. De indre lag, som består af fordøjeligt, subkutant bindevæv, vaskes og skæres i stykker i den ønskede størrelse. Efter at de er manuelt foldet i mange forskellige former, ovntørres de hvide tyggeben i flere døgn. Et meget vigtigt aspekt ved vores produkter er den hurtige forarbejdning, som indebærer, at der ikke bruges skadelige stoffer under hele produktionsprocessen. Derfor kan vi garantere et rent, ublandet og sikkert produkt.  

Farm Food Rawhide og din hund

Det er et kendt faktum, at madrester i munden ikke blot er årsagen til dårlig ånde, men de forårsager også dannelse af plak. Plak er årsagen til den frygtede tandsten, som på langt sigt kan får ganske alvorlige følger. Tandkødet kan blive skadet, som igen forårsager infektioner og tab af tænder. Tyggeben fra Farm Food Rawhide er faste, hårde og fuldt fordøjelige. På grund af spyttets virkning under tygningen frigøres der naturligt kollagen, en proteinforbindelse, som kroppen laver selv. Kollagenet er i stand til at opløse plak. Før dette seje materiale bliver blødt nok til at hunden kan afbide små stykker, sørger pudsebevægelserne under tygningen for en grundig og synlig rengøring af hundens tænder. Fordi hunden skal tygge så kraftigt, hjælper Farm Food Rawhide med at forebygge og bekæmpe overvægt. Mens hunden tygger, frigør hjernen endorfiner, som giver en følelse af ro, så din hund slapper af.  

Derfor anbefaler vi Farm Food Rawhide

En hund, som fra hvalpealderen får mulighed for at tygge på tyggeben fra Farm Food Rawhide, bliver en glad følgesvend, med frisk ånde og sund mund. (Hvis en ældre hund allerede har fået tandsten, skal tandstenen fjernes, før man kan forvente samme effekt.)

De enestående egenskaber for Farm Food Rawhide skyldes følgende fakta:

Farm Food Rawhide er udelukkende fremstillet af frisk, godkendt hud fra kvæg. Produktionsselskabet udgør del af et stort slagteri. I modsætning til mange navnløse tyggeprodukter forarbejdes hudene omgående. Farm Food Rawhide er fuldt fordøjeligt.
 • Under tygningen frigøres der kollagen, som opløser plak.
 • Dette kan forebygge tandstensdannelse!
Farm Food Rawhide er fremstillet på en absolut ren og sikker måde.
 • Hudene er vasket flere gange med brintoverilte (H2O2) for at dræbe alle bakterier.
 • Det betyder, at hudene er bleget på en sikker måde for at opnå et rent produkt, som ikke lugter og ikke bliver klæbrigt, når hunden tygger på det.
 • Under vaskeprocessen separeres brintoverilten fuldstændigt i en del vand (H2O) og en del ilt (O2).
Farm Food Rawhide indeholder ingen fremmedstoffer.
 • Før, under og efter produktion af Farm Food Rawhide anvendes der ikke kemikalier som krom, arsenik eller brom.
 • Vi bruger heller ikke nogen form for farvestoffer for at få et mere ensartet produkt, der ser bedre ud (når det gælder farven på produktet).
 • Selvom (EU-godkendte) farvestoffer ikke anses for at være skadelige, mener vi at det er fornuftigt ikke at bruge sådanne stoffer (på grund af den påviste effekt, som disse stoffer kan have på nogle børns adfærd).
 • Farm Food Rawhide er fremstillet i Europa i henhold til HACCP-retningslinjerne.
Farm Food Rawhide er ikke allergifremkaldende!
 • Samtlige ovennævnte punkter sørger for, at der ikke bør opstå nogen allergisk reaktion ved brug af Farm Food Rawhide. Dette er i modsætning til mange andre navnløse tyggeprodukter.
 • Det faktum, at mange "fødevareallergier" ofte skyldes urene, navnløse tyggeprodukter, bliver stadig bedre kendt. Farm Food Rawhide kan, i de fleste tilfælde, trygt gives hunde, som har fødevareallergi (bortset fra tilfælde, hvor det er påvist, at allergien skyldes øksekød).
Farm Food Rawhide is in zijn soort een zwaar kwaliteitsproduct
 • Hudene bliver ikke strakt eller udvidet for at opnå et produkt, som ser større ud for kunden.
 • På grund af hudenes tykkelse, holder disse tyggeprodukter længere.
 • På grund af tykkelsen af de huder, vi bruger, er Farm Food Rawhide meget tungere end de fleste andre, lige store produkter af ugarvet læder.
Farm Food Rawhide er et naturprodukt, som er fremstillet ved håndarbejde.
 • Derfor kan der forekomme små afvigelser i formen på de forskellige tyggeben.
 • Fordi hvert skind tørrer på en anden måde, kan nogle tyggeben få en lysere eller mørkere farve.
Det er grunden til at Rawhide er velsmagende, nyttig, sund og sjov for din hund.
 • Farm Food Rawhide, 100 % ægte Rawhide®!
 • Fuldt fordøjeligt
 • 100 % ren og ublandet
 • Ingen skadelige fremmedstoffer
 • Ingen kemiske antioxidanter, farve- og smagsstoffer
 • Direkte produceret og vasket for at opnå et rent, ublandet og sikkert produkt
 • Rent, tykt ugarvet læder fra kvæg for mere tyggeglade
 • Indeholder ikke allergener og giver ikke allergiske reaktioner hos hunden
 • Plejer hundens tænder
 • Et rent og tungt kvalitetsprodukt

Anbefalet daglig mængde

Nedenfor ses den mængde foder, som vi anbefaler til din hunds alder og vægt, baseret på 4 fodringer. Du fodrer på øjemål. Afvig ikke mere end 25% fra disse mængder.

gram
gram
Dansk
Din browser er ikke længere på dette tidspunkt!

Opdater din browser for fuldt ud at nyde denne hjemmeside (og mange andre)Opdater nu!

×