Farm Food Valpemælk

Farm Food No.1 er blevet udviklet specielt til hvalpe og killinger, der ikke kan drikke modermælk eller kun har adgang til utilstrækkelige mængder af modermælk. Farm Food No.1 kan erstatte modermælk eller supplere den. Derudover har denne mælk også vist sig at være egnet til andre små pattedyr.

I tilfælde af syge eller dyr, eller dyr, der er ved at komme sig, kan det også være et værdifuldt supplement

Komplet hvalpe- og killingemælk baseret på gedemælk

Erstatningsmælk til hvalpe, killinger og andre små pattedyr

Farm Food No.1 er blevet udviklet specielt til hvalpe og killinger, der ikke kan drikke modermælk eller kun har adgang til utilstrækkelige mængder af modermælk. Farm Food No.1 kan erstatte modermælk eller supplere den. Derudover har denne mælk også vist sig at være egnet til andre små pattedyr. I tilfælde af syge eller dyr, eller dyr, der er ved at komme sig, kan det også være et værdifuldt supplement

Komplet erstatningsmælk baseret på fed gedemælk

Farm Food No.1 er er komplet mælkprodukt for nyfødte hvalpe, killinger og andre små pattedyr. Det bruges til at erstatte og supplere moderens mælk fra fødslen til slutningen af amningsperioden. Farm Food No.1 er baseret på fed gede-mælkepulver. Der bliver brugt fed gede-mælkepulver på grund af, at gedemælk har naturligt en meget bedre sammensætning end komælk. Det er let at fordøje og ligner, med hensyn til aminosyre- og fedtsyre-mønster, mere modermælk i stedet i stedet for komælk.

Hvordan adskiller Farm Food No.1 sig fra de andre?

I modsætning til andre former for hvalpe- og killinge-erstatningsmælk, er Farm Food No. 1 baseret på fed gede-mælkepulver i stedet for skummet komælkepulver. Farm Food No.1 er også suppleret med forskellige vigtige ingredienser, således at det danner en perfekt og komplet hvalpe- og killingemælk.

Fed gedemælk

Vi har valgt at bruge fed gedemælk, da gedemælk er naturligt en bedre sammensætning for hvalpe, killinger og andre små pattedyr i forhold til komælk. Gedemælk er lettere at fordøje sammenlignet med komælk, har mange tarmstimulerende egenskaber og aminosyremønstret samt fedtsyremønstret er næsten identisk til modersmælk.

  • Fed gedemælk, som drikkes af os, er ikke skummet, og derfor består fedtet i Farm Food No 1 af gede-mælkefedt, som er lettere at fordøje.
  • Proteinet i gedemælk har en finere struktur i forhold til komælk, og dermed er proteinet i Farm Food No. 1 også lettere at fordøje.
  • Gedemælk består af flere (delvis stadig ukendte) tarmstimulerende og tarmbeskyttende ingredienser.
  • Vi bruger udelukkende naturlige ingredienser, der er egnet til menneskeføde.

På grund af alt dette er Farm Food No. 1 blandt andet meget mild for et uudviklet (umodent) fordøjelsessystem i hvalpe, killinger og andre nyfødte pattedyr. Dette er også grunden til, at Farm Food No. 1 er ideel til at stimulere tarmfloraen, når de er (lidt) ældre.

Testet som bedste!

Farm Food No.1 bruges i mellemtiden af et stigende antal af avlere, zoologiske haver og dyreanstalter til små pattedyr. I løbet af testfasen virkede Farm Food No. 1 bedst for dem alle (sammenlignet med hvad de brugte før). Farm Food No. 1 er også brugt med stor succes i zoologiske haver i hele Europa som en supplerende kilde af foder for syge dyr.

Farm Food No.1, uden kunstige tilsætninger!

Den fede gedemælk i Farm Food No. 1 er især spraytørret. Derfor er Farm Food No. 1 hele tiden ekstremt friskt. Spaytørring trækker væske ud af gedemælkn, for at skabe et fremragende pulver. Gennem denne proces kan vi garantere en lang konserveringstid på mindst 2 år uden tilsætning af kunstige konserveringsmidler.

Andre små pattedyr

Farm Food No.1 er oprindeligt udviklet til hvalpe og killinger, men gennem årene blev det klart, at vores hvalpemælk også er særligt velegnet til andre små pattedyr, som pindsvin, kaniner, harer, rotter, mus, chinchillaer, føl, Alpakaer, hjorte, rensdyr, sæler, flagermus, egern og geder. (Listen kunne fortsættes uendeligt og vedrører alle små pattedyr, der har brug for modermælk).

Anbefalet daglig mængde

Nedenfor ses den mængde foder, som vi anbefaler til din hunds alder og vægt, baseret på 4 fodringer. Du fodrer på øjemål. Afvig ikke mere end 25% fra disse mængder.

gram
gram
Dansk
Tæt
Din browser er ikke længere på dette tidspunkt!

Opdater din browser for fuldt ud at nyde denne hjemmeside (og mange andre)Opdater nu!

×