Afgiftning

Afgiftning

Afgiftning er en proces, der gør kroppen i stand til at fjerne alle giftstoffer, der har samlet sig over tid. Især leveren skal kunne rense sig selv, for at denne proces kan finde sted. Mængden af giftstoffer, der trænger ind i kroppen, bør også være lavere end mængden af giftstoffer, der nedbrydes. Dette frigiver leverkapacitet, hvilket faktisk gør, at denne renselsesproces kan finde sted.

Når du skifter til Farm Food, kan du hvile i, at din hund aldrig mere skal fordøje overflødige substanser og kunstige tilsætningsstoffer, så dens lever kan rense sig selv. Under denne renselsesproces og op til et par dage efter vil din hund drikke mere end normalt på grund af de frigivne affaldsstoffer, som er blevet skyllet ud gennem nyrerne. Det er derfor vigtigt, at din hund altid har adgang til rigeligt drikkevand.

Mad med den forkerte sammensætning, uforholdsmæssigt høje proteinniveauer for eksempel, bidrager ikke til afgiftning, fordi leveren så har for travlt med at nedbryde overflødige proteiner.

Når en hund begynder at afgifte efter at være gået over til Farm Food, oplever vi ofte, at hudproblemer forværres midlertidigt, og/eller at hunden begynder at fælde meget. Efter et stykke tid vil disse problemer forsvinde, og du vil opleve, at din hund får en helt ny – og bedre – hud og pels. Sådan en midlertidig forværring af problemer er faktisk positivt for din hund.

Ud over disse problemer vil du også opleve, at din hund, lige når du skifter til Farm Food, ofte også har mere tynd afføring end normalt, og at denne har en slags (slimet) hinde. Dette skyldes, at tarmene renses for alle substanser, der er bygget op i tyktarmen over tid.

Når din hund har mere tynd afføring end normalt, efter at du er skiftet til Farm Food, er det også et tegn på dårlige tarmbakterier, hvorfor det også er strengt nødvendigt at genoprette tarmfloraen.

En velafbalanceret tarmflora er afgørende for et godt helbred!

Relaxed Healthy Dog