Farm Food Antlers

Den naturlige “tandbørste” til hunde; hjortegevirer:

et 100% rent, holdbart og helt igennem naturligt produkt. Uden tilsætningsstoffer, uimodståelige, sunde og rige på mineraler, der holder din hunds tænder rene, stærke og sunde. Hold øje med din hund under tygningen og sørg for at fjerne evt. små rester.

 

Hvorfor vælge Farm Food Antlers®?

Hunde har et behov fra naturens side for at tygge på noget. De gør det rent faktisk, da det er den eneste måde de kan holde deres tænder naturligt rene. I naturen tygger ulve og andre rovdyr på byttets skind og knogler.

Når de tygger fremstilles der endorfiner i hundens hjerne, der beroliger hunden og gør, at den slapper af.

Ved hunde, der holdes som kæledyr, bør “skind og knogler” erstattes med friske Farm Food tyggeprodukter, som eks. Antlers® af Rawhide®.

Hvad er Farm Food Antlers®?

Antlers ® er gevirer fra hanhjorte. Hvert forår mister de deres gevirer efter parring, hvorefter de begynder at gro ud igen. Vores gevirer er indsamlet i europæiske skove, og bliver børstet og beskåret efter at være blevet kvalitetskontrolleret. Eftersom Farm Food Antlers ® er en helt igennem naturligt fremstillet produkt, kan det bære en lettere ‘jordet’ lugt og variere i farve, vægt, form og tykkelse.

Farm Food Antlers® og din hund.

Farm Food Antlers ® er solide og hårde. At tygge på dem, er en god og naturlig aktivitet for din hund. Under tygningen skabes der en ‘sandpapirs-effekt’ mellem din hunds tænder og benet, hvilket fjerner plak fra tænderne. Ydersiden af geviret slides ned, indtil den lækre marv frigives, hvilket er en lækker godbid i sig selv!

Vores Farm Food Antlers ® er også geniale til unge hunde, der er ved at få tænder, fordi de holder længere end andre tyggeprodukter. Farm Food Antlers ® egner sig også til hunde med allergier eller følsomt fordøjelsessystem. Selv for hunde, der er overvægtige, da tygning på geviret forbrænder en masse energi og nedsætter appetiten.

Farm Food Antlers®? Derfor!

En hund, der jævnligt tygger på Farm Food Antlers ® fra en tidlig alder vil vise sig at være en tilfreds ledsager gennem livet, med frisk ånde fra en sund mund. (Hvis en ældre hund allerede har udviklet tandsten, skal disse selvfølgelig fjernes, før der kan forventes en lignende effekt).

Ved at bruge Farm Food Antlers ® får du muligheden for at holde din hunds tænder rene og dermed mulighed for at forhindre opbygningen af tandsten. Eller: “At forebygge er bedre end at behandle”.

Vigtigt:

Farm Food Antlers ® sælges i forskellige størrelser i de bedste dyrhandlere, dyrlæger og saloner. Vær sikker på at størrelsen du køber, passer til din hunds størrelse og bidekraft. Hold øje med at hunden tygger på geviret, og ikke forsøger at bide igennem det. Hold øje med din hund når den tygger i geviret og fjern evt. smårester.

I tilfælde af at din hund mister interessen i dens Antlers ®, lægges geviret i et vandbad i køleskabet eller dens overflade gnubbes en smule med en hårdhændet svamp.

Aktive ingredienser:

• Råprotein: 37% • Råfedt: 0,1% • Træstof: 2% • Råaske: 55% • Vand: 9% • Calcium (Ca): 21% • Fosfor (P): 8% • Jern (Fe): 195 mg / kg • Magnesium (Mg): 5240 mg / kg


[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Farm Food “Original” Antlers fremstilles af gevirer fra kronhjorte. Da din hund skal anstrenge sig for at få fat i den velsmagende marv, er dette tyggeben en virkelig udfordring for selv de stærkeste og tyggeglade hunde. Derfor er Original Antlers et tyggeben, som holder meget længe.

Original Antlers anbefales til hunde med kraftige kæber.

[/column]

 

[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Farm Food “Easy” Antlers er savet i længden, så hunden let får fat i marven. Det gør det let for din hund at smage på maven først, således at den kan vænne sig til smagen og konsistensen af hjortegevirer.

Ideel til hvalpe, ældre hunde og mindre hunde eller kræsne hunde, der ikke er vant til tygge på hjortegevirer.

[/column]

 

[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Farm Food “Fallow” Antlers fremstilles af gevirer fra dådyr. De ligner gevirer fra elsdyr, fordi de er fladere og tyndere end Original Antlers. Fallow Antlers har en forholdsvis stor overflade, således at hunden bedre kan tage fat. Dermed er dette tyggeben meget velegnet til ældre hunde eller hunde, som har mindre behov for at tygge på ben. Fallow Antlers har en anden smag end Original og Easy Antlers.

De er blødere, og derfor ideelle til yngre hunde, samt hunde, som ikke trives med de andre varianter af Antlers.

[/column]