Sund Hundefoder

Din hund er nærmere naturen, end du tror!

Kære hundeejer,

Der er rigtig mange forskellige hunderacer, men alligevel har alle disse forskellige racer en bestemt ting til fælles med deres forfædre, nemlig stofskiftet. Hundens stofskifte har siden urtiden fungeret på den samme måde.

I naturen æder alle vilde dyr af hundefamilien, fra lille til stor og fra ung til gammel, afhængigt af deres (energi)behov fra en og samme næringskilde! Ud fra vores princip “hunden først”, er vores Farm Food Filosofi baseret på: én slags foder, beregnet til alle hunde. Ligesom for mennesker og andre dyr med lang levetid gælder det for hunde, at de i forskellige faser i livet æder mere eller mindre, men det er ikke nødvendigt, at de æder noget andet. Sammensætningen og kvaliteten af Farm Food sikrer en optimal biologisk ligevægt.

Med jævne mellemrum hører vi fra brugere, hundeopdrættere, hundetrænere og -instruktører, hundetrimmere, dyrelæger og veterinære homøopater om den positive udvikling, som vores, undertiden, problemløsende Farm Food hundefoder giver; fra top til tå, fra næsetip til halespids, indeni og udenpå!

Vi er derfor helt på det rene med, at vi ikke kan få bedre ambassadører for vores filosofi end hundene selv! En prøve siger jo mere end tusind ord, og derfor tilbyder vi dig gerne at afprøve vores foder: Lad din(e) hund(e) overbevise dig om Farm Food kvaliteten.

Med venlig hilsen, også på vegne af Farm Food Teamet.

Gerrit de Weerd

Farm Food kvalitetsgaranti:

Kvalitet er mere end blot et godt produkt!
Farm Food står for:

Høje kvalitetsstandarder og streng kvalitetskontrol.
Standarderne og kontrollen sikrer et rent og ublandet kvalitetsprodukt.

Vi bruger kun naturlige ingredienser,
som er egnet til menneskeføde.

Vores produkter indeholder ikke kunstige duft-, farve- eller aromastoffer.
Vi bruger ikke syntetiske fortykningsmidler,
konserveringsmidler eller kemiske antioxidanter.

Farm Food: Naturligt og rent hundefoder siden 1982.