Fordele ved Farm Food Fresh Menu

Farm-Food-Fresh-Menu

100 % rent, fersk kød til hunde; med naturlige præbiotiske egenskaber.

Fersk kød i den velkendte Farm Food-kvalitet uden behov for en fryser – nemt og praktisk.

Ideel når:

 • Din hund er meget kræsen eller har mistet appetitten
 • Til ferier, eller når I er på farten
 • Rå mad er upraktisk
 • Rå mad er “en tand for meget”
 • Din hund er overfølsom over for råt kød
 • Du vil forkæle din hund

Farm Food Fresh Menu indeholder kun naturlige ingredienser.

Alle ingredienser, der stammer fra dyr, og som anvendes i Farm Food Fresh Menu, kommer fra EU-dyr, som er godkendt til anvendelse i levnedsmidler. Alle tilsatte vitaminer og mineralske næringsstoffer i Farm Food Fresh Menu er organiske og egner sig til anvendelse i levnedsmidler.

Farm Food Fresh Menu egner sig godt til blanding med Farm Food HE.

Farm Food Fresh Menu er et komplet foderprodukt, som kan anvendes som et dagligt måltid. Produktet skal ikke nødvendigvis bruges som supplement til Farm Food HE eller andre foderprodukter. Det er muligt at blande Farm Food Fresh Menu og Farm Food HE, idet Farm Food HE er en koldpresset foderpille. Hvis du gerne vil skifte fra ekstruderet foderpille til Farm Food Fresh Menu og Farm Food HE, er det bedst, at du nøjes med at give med Farm Food Fresh Menu i en periode; du kan så blande vores ferske kød med Farm Food HE. (Du må aldrig blande ekstruderet mad med Farm Food HE.). 65 g Farm Food Fresh Menu svarer til 25 g Farm Food HE. Farm Food Fresh Menu er udviklet af vores eget team af ernæringseksperter ved hjælp af egne opskrifter og ekspertise.

Farm Food Fresh Menu er 100 % rent og naturligt. Og indeholder – naturligvis – ingen:

 • Kunstige tilsætningsstoffer
 • Kemiske antioxidanter
 • Konserveringsmidler
 • Fortykningsmidler
 • Farvestoffer
 • Aromastoffer
 • Smagsstoffer

Farm Food Fresh Menu indeholder ingen fyldstoffer eller fortykningsmidler. Dette giver en høj kalorieværdi i forhold til volumen.

Farm Food Fresh Menu opretholder et højt niveau af tarmbakterier i din hund.

En sund, afbalanceret tarmflora er grundlaget for et godt helbred.

Farm Food Fresh Menu er et færdiglavet, komplet og let dampet fersk kødprodukt.

Det er derfor et alletiders basisfoder, men kan også gives som supplement til dit eget hjemmelavede hundefoder. Du har ikke behov for en fryser eller et køleskab for at servere komplet fersk kød for din hund. Farm Food Fresh Menu sælges i forholdsvis store portioner, så du sparer betydelig tid under forberedelse (intet behov for at klippe eller skære kødet). Der er tilsat skotsk lakseolie og koldpresset solsikkeolie i Farm Food Fresh Menu for omega 3- og omega 6-fedtsyrer.

Farm Food Fresh Menu indeholder hverken kylling eller andre fjerkræsprodukter.

Da de fleste kyllinger (fjerkræ), man kan købe, stammer fra dyr, der er blevet slagtet, når de topper vækstmæssigt (5-6 uger gamle kyllinger), har deres skrog et højt indhold af naturlige hormoner (produceres i kyllingens hypofyse). Det er vores erfaring, at alle disse faktorer tilsammen har en negativ effekt på hundens generelle helbred. Det er især væksten hos unge hunde og fertiliteten, der ser ud til at blive påvirket. Når der anvendes modne høns (slagtes, når de ikke længere lægger en passende mængde æg), er disse faktorer ikke lige så fremtrædende, hvis de da overhovedet forekommer.

Farm Food Fresh Menu indeholder ikke bladmave.

Bladmave har en ubehagelig “flydende” konsistens. Den reducerer den mængde tid, maden er i tarmene, og afføringen er let grøn (afhængig af mængden af bladmave i foderet). Bladmave gives ofte uden andet foder ved behov for tyktarmsrensning.

Farm Food Fresh Menu indeholder ikke organisk kød ud over oksehjerte og okselever.

Alle tarme kan kaldes organer, men det, vi mener, er, at Farm Food Fresh Menu ikke indeholder lunger, nyrer, bugspytkirtler, milte o. lign.

Farm Food Fresh Menu er 100 % glutenfri.

For at sætte fordøjelseskapaciteten for stivelse i gang hos hvalpe tilsættes to procent ris.

Farm Food Fresh Menu indeholder ikke ben.

Det vides ikke, hvad optagelsen af kalcium og fosfor (anvendeligheden) af ben (benmel) er for hunde. Når knogler blandes med kødet, kan man ikke vide, om optagelsen af kalcium/fosfor er tilstrækkelig, for stor eller utilstrækkelig. Derfor anvender vi uorganiske kalcium-/fosformineraler som naturligt kosttilskud for at opnå den korrekte afbalancerede mængde kalcium og fosfor, da vi ved, hvordan de optages i hundens tarmsystem. Derfor egner Farm Food Fresh sig godt til brug som basisfoder eller kombineret med dit hjemmelavede hundemåltid.

Egner sig til daglig foder eller tilskudsfoder på alle livsstadier.

Som tidligere nævnt siger det sig selv, at Farm Food Fresh Menu “Tripe & Heart Complete” og “Beef Complete” egner sig perfekt som dagligt måltid til din hund, uanset alder og race, idet produktet indeholder alle nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Det kan også anvendes som “blandingsfoder” med vores komplet koldpressede hundefoder Farm Food HE. Du bør dog aldrig blande Farm Food Fresh Menu med ekstruderet eller bagt foderpille, idet fordøjeligheden er anderledes. Dette kan resultere i tynd midlertidig afføring.

Opbevaringsbeholder

Dit kæledyr kan nu få en opbevaringsbeholder til Farm Food Fresh Menu. Den kan nemt rumme to poser á 300 g Farm Food Fresh Menu. Da beholderen kan lukkes tæt til, er det nemt at inddele Farm Food Fresh Menu i portioner til servering flere gange i løbet af en dag.